Saturday, May 5, 2012

I thought it was just me. Well or maybe you, who's changed without any reasons.

I might not knowing about anything from the start. I preferred to be the one who doesn't know about the thing you guys are trying to solve, the one that always acting as if I don't care if there something worse happened to both of you.

Just let me say it now. YOU ARE TOO MUCH! You can have your suspicions towards someone, but I preferred that I don't wanna know a bit of it. That's just you and your problem. Even if we are related enough to solve it together, I'd rather being someone who careless.

As you are getting older, you should have done something wiser. Are you afraid of losing someone? Well I am either. But you know what, as much as your age, you could have thought more before you acted like that. You just let your emotions controlled you. I've said to you, that I will try to talk when everything's cooler and calmer. But see what you've done.

STUPIDITY!

Act like you've known everything, your anger controls your mouth, where is the old man whom I used to know? Where is he? As i'm getting older, I thought we could settled everything in a good way as we are getting know each other better than when I was a kid.

But now, everything's changed as if you're become someone who's really immature, you use your anger first rather than your mind.

You know what... I was thinking hard and pretty scared that I'm going to move out and could live my life alone out there, but now I seriously can wait to move out from here... Just because of you.

Thursday, May 3, 2012

SS4 INDONESIA Day 3

Serius. Sebetulnya masih kepikiran sama gue kenapa namanya Super Show 4 Indonesia. Sementara di negara lain mereka pakai nama kota tempat diselenggarakannya acara. Kenapa nggak SS4 Jakarta?

Oke. Biar itu jadi pemikiran promotor dan hardcore ELFs di luar sana.

Karena tadinya saya mau cerita secara random pengalaman gaje tiga gadis random dalam perjalanan nonton 9 pria dari negeri ginseng. Tapi mari kita coba untuk menjelaskan dan menceritakan dengan cara yang lebih baik dan teratur.

Jadi, setelah pada tanggal 7 April pada perang di Twin Plaza Hotel buat 3 lembar voucher tiket konser SS4, saya dan teman seperjuangan yang kita sebut saja H menunggu dan gaje-gajean selama hampir 20 jam. Akhirnya tanggal 28 April kemaren kita nuker vouchernya jadi sebuah gelang berwarna merah yang ringkih yang dihiasi oleh tulisan Super Show 4 Super Box A yang terbuat dari bahan kertas yang notabene mudah sekali sobek. By the way, itu 3 gelang harganya 5.1 juta rupiah saja saudara-saudara sekalian.

Alhasil saya yang biasnya malah ngartis di K-STORY STORE di Korea Selatan dan kerja di kantor pelayanan di distrik Sung Dong, ngantri tiket buat nonton adek-adeknya dia yang jumlahnya 7 dan kakaknya 1. 2 fangirl yang nemenim saya nonton konser sibuk berburu barang-barang fangirl. Sementara saya dibelikan sebuah kipas gambar mas-mas yang kerja di kantor pelayanan di distrik Sung Dong itu.

 Ini voucher tiketnya~




Dan ini kipas yang dibelikan oleh dua teman saya buat nemenin ngantri, lumayan ngefeklah dikipasin Heechul -__-





Kelar nuker voucher langsung pada ngabur cari makan siang, secara laper berat dan cuaca Ancol menggerus tenaga wanita-wanita random ini. Berburulah cari makanan di gerai fast food terdekat terus dibawa kabur makanannnya buat check-in di hotel AM sekitaran Ancol.

Nginep di hotel ini atas pertimbangan ibu H, temen saya tadi yang ngefans sama Dancing Myeolchi, kita sih nurut-nurut aja, toh ujung-ujungnya tujuannya biar nggak capek bolak-balik rumah ke venue dengan risiko kena macet ke venue.

Jadilah nginep dengan sedikit kebodohan setelah check in yang nggak bisa saya kemukakan disini. Ngobrol-ngobrol sambil nonton Invincible Youth yang isinya Hyoyeon, Amber, Suzy, Woori dan member dari girl group lain. Ngobrol KPOP sampe ngobrolin aib jaman SMP (temen saya yang satunya lagi adalah fans dari Angelic Voice the Evil Magnae, notabene adek kelas jaman SMP). Dari rencana mau tidur jam 9an demi ngumpulin tenaga buat besok, malah ngobrol sampe jam 11-12an. -__- terlalu excited saya rasa.

Pagi bangun, langsung pada mandi, dan di saat saya lagi indah-indahnya mandi, para fangirl ini heboh nonton TV gara-gara ada para lelakinya di TV pas lagi Presscon. Then I was peeking out to them from the bathroom, as my towel still wrapping on my body.

Breakfast, ngabur pake taksi, lanjut jalan ke venue karena jalanan ke venue macat parah. Dan para ibu Lee dan Jo ini masih belanja dulu. Kelar belanja, tancap ke pantai, karena barisan antrinya di pantai memang, alhamdulillah mendung, jadi berjam-jam duduk di pantai juga nggak masalah, adeeem~










Dibagiin banner yang lucu-lucu banget! Dan kreatif jelas. Sampe nunggu beberapa jam, pintu dibuka, rombongan Super Box A dan B masuk duluan ke venue. Dan masih nunggu dulu di dalem, buat ngerapiin yang pada punya seat number.

Then

TADAAAAAAAAAAA!!!








 Ini si teman saya yang suka sama Dancing Myeolchi dapet gantungan kunci jerapah yang matanya guede banget dari Ryeowook



 Maaf ya.. Ini udah pada dekil semua -_- capek teriak capek jiwa dan raga, itu adek kelas yang berinisial D, megangin botol dari Shindong, tadinya isinya penuh, cuma begitu dia dapet, langsung saya minta, secara saya haus banget teriak-teriakan sambil ngambil foto. ^^v sorry ya Deee~ Makasih banget Shindong-sshi!!! Tau aja saya haus nan lelah~


 

Okeee.. That's it lah.. Segitu aja, ini juga kayanya postingan terpanjang saya selama ngegaul di blogger. Hehehe Wish there would be Super Show 5 in Jakarta again. And we will have D to buy the ticket for us!! Yeaaaaaaaay!!

NB: Foto, susah banget dapetin Kyu sama Eunhyuk, pada pecicilan -__-


Tuesday, May 1, 2012

CHEESE RAMYUN!!

So the days when I'm 'officially' become a 'jobless' are here. Yes, as jobless as Ong Ahjibaem who didn't have companions to play with when everybody were busy with the cooks.

Okay. forget the Ong ahjibaem part.

The title says it all.

A few days ago, my mom bought some ingredients for me. And the ingredients for me is rather special than our daily needs, because it's usually contained a few materials for Italian foods, such as pasta. Yes, I'm pretty good if you talked about how to make pasta.

But... when I checked out the refrigerator, the spaghetti sauce was only a half bottle, and the spaghetti was a half box left, and I was really lazy to boiled some water and prepared another pan to cook the sauce. Then I checked a big plastic bag, and I was hungry...

Cio + Hungry = random creativity^noises from the kitchen -----> remember this formula

I found some ramyun.. YES! Ramyun... Although I usually chose Shin ramyun, but that day my mom bought some random ramyun, they were seafood and beef flavored. I checked on them again, but there was only two flavors. So I chose the one which was bigger, hehehe I was hungry, you know~

I was curious about some Korean foods, and have googled some which easy for me to cook, and I found the best and (I think the easiest one).

CHEESE RAMYUUUN!!!

Here's the food which I made because I was really hungry and it was my first cheese ramyun, I chose seafood flavored, because I thought beef flavored wouldn't mixed well with the cheese.










So those are the steps when I made cheese ramyun, I used quick melt cheese, and it was pretty good for the first try, but if you don't really like seafood and cheese mixed together, you'd better choose beef or another flavors. Because seafood and cheese mixed together will bring a strong taste to your mouth.

I think I will make one more now.. hehehe see ya~